Nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra Ungdomsgården.

 

15. marts 2016
 

I anledningen af årets første Flæskeaften var både Jydske Vestkysten og Midtjysk Ugeavis et smut forbi. Som det også kan læses i artiklerne, gik det over alt forventning, og vi måtte melde alle 200 kuverter udsolgt i torsdags! Artiklerne kan læses her på siden under "Avisartikler" - til højre ses et af billederne bragt i Midtjysk Ugeavis.

Til sidst kan vi fortælle, at der er planlagt endnu en Flæskeaften til efteråret - så her vil der være endnu en mulighed for de, der desværre måtte ringe forgæves i torsdags og fredags.


14. februar 2016
 

Efter en veloverstået sangaften med Jens Sandager, kan vi nu løfte sløret for den næste Flæskeaften. Det bliver fredag d. 11. marts, og du kan bestille plads nu og helt frem til to dage før - men husk, det er først til mølle! Vi ses!


2. november 2015
 

Så er der igen nyt fra Ungdomsgården. Den 20. oktober var vi igen vært for Flæskeklubben, der denne gang havde medbragt en helt særlig gæst. Gæsten var Christine Feldthaus, kendt fra programmet "So F***ing Special" på DR1, som besøgte Ungdomsgården for at filme til en udsendelse, der vises til foråret. Vi var så heldige at få et billede af Christine sammen med Anton, som kan ses til højre.
Vi offentliggør naturligvis datoen for udsendelsen, så snart vi kender den!

Derudover kan vi præsentere en sangaften i samarbejde med Jens Sandager, der afholdes onsdag d. 10. februar 2016. Her synges danske sange, nye som gamle, og derudover nydes en to-retters menu inkl. kaffe. Prisen er bare 179 kr., og du kan bestille bord ved at ringe til os allerede i dag.
Det er også en oplagt julegaveidé, der vil glæde enhver.


23. september 2015
 

Så er årets julekalendermenu online! Tjek den ud under "Julefrokost" i menuen til venstre. Husk også vores flæskeaften - der er præcis en måned til!


26. august 2015
 

Sommerferien er slut og vi er tilbage med fuldt tryk under gryderne. Vi lægger ud med nyheden om at vi afholder en ny flæskeaften i efteråret - så sæt kryds i kalenderen fredag d. 23. oktober. Du kan allerede i dag bestille bord. Vi glæder os til at se dig!


19. maj 2015
 

Sommeren er snart over os, og det betyder nyudsprungne studenter. Ungdomsgården er selvfølgelig klar til at servicere studenterfesterne - du kan se vores to spændende menuer i menuen til venstre. Vi glæder os til at fejre de smukke, unge mennesker!


6. april 2015
 

Vi ligger ikke på den lade side her i påsken - vi har nemlig netop tilføjet en lang række nye billeder, der bl.a. viser vores nye, flotte stole. Se vores galleri i menuen til venstre. God påske!


29. marts 2015
 

Ungdomsgården støtter Kræftens Bekæmpelses landsindsamling d. 12. april 2015. Du kan gøre det samme! Se mere på www.indsamling.dk. God påske!


2. marts 2015
 

Vi har netop lagt det nye menukort for 2015 op. Tag bl.a. et kig på de tre nye festmenuer, der byder på noget for enhvert smag. Menukortet findes i hovedmenuen i venstre side. Vi glæder os til at tage imod din bestilling!


24. februar 2015
 

Her en kort opdatering, da Midtjysk Ugeavis i sidste uge bragte en historie om, hvad vi har travlt med for tiden. Læs den under Avisartikler i menuen til venstre - og husk at du stadig kan nå at tilmelde dig Flæskeaften på fredag d. 27. februar. Vi ses!


1. februar 2015
 

Ungdomsgården er tilbage med fuld energi efter en veloverstået jul og nytår. Vi håber, I ligeledes er kommet godt ind i det nye år!

Som noget nyt kan vi nu præsentere en rigtig flæskeaften, hvor der er stegt flæsk og persillesovs ad libitum til kun 98 kr. kuverten! Gildet løber af stablen fredag d. 27. februar. Du kan bestille bord helt frem til d. 25. februar - vi glæder os til at se Jer!


21. november 2014
 

Ungdomsgården var i dag igennem til Dynebanden på Radio VLR for at fortælle om Flæskeklubben, som Ungdomsgården huser fast. Interviewet kom på baggrund af den nylige kåring af danmarks nationalret, stegt flæsk med kartofler og persillesovs. En ret, som ligger på rygraden, her hos Ungdomsgården!

Hør interviewet herunder:


13. november 2014
 

En kort opdatering kunne det blive til i dag. Der er ikke pt. ikke planlagt flere Fredagsbuffeter foreløbigt - følg med her på siden, på vores Facebookside eller i Midtjysk Ugeavis, hvor vi annoncerer, når vi har nyt.

Der er for tiden bl.a. fokus på vores julefrokosttilbud ud af huset - husk, du allerede i dag kan sikre dig, at der er styr på maden til din julefrokost!


26. september 2014
 

Årets julefrokostmenu fra Ungdomsgården er netop lagt op på hjemmesiden! Igen i år har vi tre lækre menuer med noget for enhver smag, selvfølgelig til fornuftige priser. Husk - vi leverer som altid gerne maden direkte til din dør!


13. september 2014
 

En kort opdatering kunne det blive til i dag, da vi har fået lagt nogle billeder op af den nye, flotte facade. Den pryder bl.a. forsiden på hjemmesiden nu, med en flot, blå, dansk himmel.

Der vil være rig mulighed for at beskue den nye facade, når Ungdomsgården slår dørene op til en ny sæson Fredagsbuffet d. 10. oktober. I mellemtiden kan du se resten af de nye billeder i billedgalleriet. God weekend!


5. september 2014
 

Efter en god og travl sommer har vi fundet tid til at opdatere hjemmesiden med noget nyt. Der er blandt andet nyt om Fredagsbuffeten, der vender tilbage i efteråret - blandt andet med endnu en Fredagsbuffet med dans d. 24. oktober 2014! Se mere under "Fredagsbuffet" i menuen til venstre.

Og så er der lagt nye billeder op fra vores opfriskning af lokalerne - se bl.a. vores nymalede vinduer, der har givet facaden et pift. Du ser billederne under "Billedgalleri" i menuen til venstre.


28. april 2014
 

Der er ikke planlagt flere Fredagsbuffeter foreløbigt. Vi offentliggør selvfølgelig nye datoer, så snart vi starter buffeten op igen. Vi vil foreløbigt gerne takke for de hyggelige aftener det har bragt med sig - vi er tilbage igen, før end I aner!


28. januar 2014
 

Så skriver vi år 2014, og vi håber I alle er kommet godt ind i det nye år! Den første større begivenhed for Ungdomgården i 2014, bliver når vi på fredag d. 7. februar starter op med Fredagsbuffet igen, efter julepausen. Du kan som altid ringe og bestille tid - også til de andre datoer, som kan ses i annoncen fra denne uges Ugeblad, ude til højre på siden. Vi ses!


13. december 2013
 

Årets sidste omgang med Fredagsbuffet er veloverstået, og vi er nu i fuld gang med julefrokostræset. Vi vil gerne sige mange tak til de mange besøgende til årets Fredagsbuffeter. Vi vender selvfølgelig tilbage med Fredagsbuffet i 2014 - og også en fredag med dans! Du kan se datoerne her på siden - der er fastlagt datoer helt frem til juni, så der er rig mulighed for at skrive en aften i kalenderen.

I denne tid kan det være svært at finde gaveidéer, men også her har vi en løsning. Du kan nemlig ringe og bestille gavekort til Fredagsbuffeten - du kan ringe allerede i dag!

Endelig skal vi gøre opmærksom på vores julefrokosttilbud - der er garanteret en menu, der passer til Jeres arrangement!

God jul!


28. oktober 2013
 

Julefrokostmenuen fra Ungdomsgården er netop lagt op på hjemmesiden! Igen i år har vi tre lækre menuer med noget for enhver smag, selvfølgelig til fornuftige priser. Husk - vi leverer som altid gerne maden direkte til din dør!


24. september 2013
 

Så er der nye billeder i galleriet! Vi har i løbet af året shinet salene op med maling, nye vinduer, nye vægdekorationer samt nyt tæppe i den store sal. Du kan se forandringerne i galleriet - de nye billeder er markeret med rød ramme. Vi glæder os til at modtage jer i de "nye" lokaler!


12. september 2013
 

Det nye menukort for Ungdomsgården er netop kommet fra trykken. Det er ligeledes blevet opdateret her på hjemmesiden, med tilføjelsen af flere nye retter og bl.a. en vinpakke. Som en lille ny ting, har vi nu også gjort det nemt at printe menuen direkte fra hjemmesiden.
Tag et kig og find inspiration til menuen ved din næste fest hos Ungdomsgården!


3. september 2013
 

Vi gentager succesen fra foråret, hvor vi afholdt den første Fredagsbuffet med dans. Denne gang foregår det d. 18. oktober, hvor vi har inviteret Citrondrengen til at komme og spille op til dans.
Prisen for Fredagsbuffet med levende musik og dans er kun 189 kr., og du kan bestille bord allerede i dag! Vi ses!


1. august 2013
 

Sommerferien er ovre, og Fredagsbuffeten er tilbage med fornyet energi! Vi starter op igen d. 16. august, og du kan selvfølgelig bestille bord til dit næste besøg i Fredagsbuffeten allerede i dag. Vi glæder os til at se dig i løbet af sensommeren og efteråret.


3. juni 2013
 

Så er sommeren endelig kommet, hvilket også betyder, at Fredagsbuffeten holder sommerferie. Sidste dato inden ferien er nu på fredag, d. 7 juni. Så skynd jer at bestille bord allerede i dag - vi glæder os til at se jer!


2. april 2013
 

I anledning af forretningsfører Anton Schmidts 50 års fødselsdag vil Ungdomsgården gerne invitere familie, venner, naboer, kunder, medarbejdere samt forretningsforbindelser til en uformel reception fredag d. 12 april kl. 13.00-17.00 på Ungdomsgården. Vi glæder os til at se jer!


26. februar 2013
 

Efter en veloverstået Fredagsbuffet med dans, er vi klar til at rykke ind til årets GrindstedMesse, der finder sted i Magion nu i weekenden d. 2-3. marts. Du kan møde os på stand 5. til en hyggelig snak, idéer til din kommende fest - eller bare til en lille forfriskning. Du kan også deltage i konkurrencen om to kuverter til vores Fredagsbuffet - så kig forbi!


5. februar 2013
 

Så nåede vi februar - måneden hvor Ungdomsgården holder en særlig Fredagsbuffet! Vi inviterer nemlig til lækker mad, dans og musik fredag d. 22 februar. Dørene åbner kl. 18 og vi går først hjem kl. 24! Kuvertprisen for dette arrangement er kun 189 kr. - og du kan selvfølgelig bestille bord allerede i dag! Læser du Jyske Vestkysten, har du måske allerede set vores reklame, og ellers kan du finde den på billedet til højre eller under "Fredagsbuffet" i menuen til venstre.

Og husk, tilmeldinger inden d. 10. februar deltager automatisk i konkurrencen om to kuverter til årets brag af en Fredagsbuffet! Vi ses til endnu en hyggelig aften på Ungdomsgården!


16. januar 2013
 

Godt nytår! Vi kom helskindet igennem Julen, og er klar til at gå et nyt spændende år i møde. Dette betyder også, at Fredagsbuffeten snart starter op igen - første gang er d. 25. januar. Vi ses!


11. december 2012
 

I dag har vi en update med flere gode nyheder! Først kan vi præsentere opstartsdato for Fredasbuffet i 2013, som bliver d. 25. januar - så skriv allerede nu den dato i kalenderen!

Fredag d. 22. februar udbygger vi Fredagsbuffeten med musik og dans! Her er en enestående mulighed for at spise godt og få bevæget kroppen på samme aften. Vi fortsætter helt frem til kl. 24.00 denne aften. Kuvertprisen ved dette arrangement er 189 kr., og tilmelder I jer inden d. 10. februar, er I med i lodtrækningen om 2 gratis kuverter!

Til sidst kan vi præsentere et nyt byd på årets julegave til den, der har alt. Der er nemlig nu mulighed for at købe gavekort til Fredagsbuffeten! På den måde er man sikret en julegave, der holder helt ind i det nye år. Ring allerede i dag for bestilling!


19. november 2012
 

Fredagsbuffet holder juleferie. Vi vil gerne takke for den store opbakning der har været i løbet af 2012! Vi vender tilbage med vores store buffet igen til januar!


17. oktober 2012
 

Vi nærmer os hastigt julen, og dermed også de sidste Fredagsbuffeter inden jul. Datoerne for de sidste Fredagsbuffeter er: 19/10, 26/10, 2/11 og 9/11.
Og husk - vi har allerede åbnet for bestilling af julefrokost. God efterårsferie!


17. september 2012
 

Årets julefrokostmenu fra Ungdomsgården er netop kommet på gaden! Tjek de tre lækre menuer her på siden allerede nu - og husk, vi leverer gerne maden direkte til døren!


2. august 2012
 

Så er Fredagsbuffeten tilbage - vi starter op igen fredag d. 17 august kl. 18, og du kan ringe allerede nu og bestille bord! Vi ses!


21. juni 2012
 

Selvom Fredagsbuffet er gået på sommerferie indtil august, er der stadig aktivitet på Ungdomsgården.
Vi har tilføjet lidt nye billeder til galleri-sektionen af siden. Der er billeder fra både Fredagsbuffet og årets udgave af Grindsted Messen, og alle nye billeder er markeret med rød ramme omkring.
God sommer!


18. april 2012
 

Ugeavisen Ølgod har bragt en artikel om os i denne uge. Artiklen kan selvfølgelig findes under "Avisartikler" i menuen til venstre.


8. april 2012
 

Vi har som noget nyt samlet avisartikler der omhandler Ungdomgsgården her på hjemmesiden. Artiklerne kan findes ude i menuen under "Avisartikler". De seneste fra marts 2012 omhandler den nye fredagsbuffet! God påske!


12. marts 2012
 

Ungdomsgården kan nu præsentere en nyhed i Grindsted. I løbet af de kommende fredage inviterer vi til kæmpe FREDAGSBUFFET. Her kan du få alt du kan spise for kun 159 kr., og vi garanterer der er noget for enhver smag. Se nærmere under "Fredagsbuffet" i menuen til venstre - Vi ses!


28. november 2011
 

Så er julen rykket ind på Ungdomgården. Vi har pyntet flot op, og er klar til alle de arrangementer december byder på.
Du kan stadig nå at bestille en lækker menu til din julefrokost hos os.


13. oktober 2011
 

Fredag den 28.10 er der kulturnat i Grindsted.
Kig forbi Ungdomsgården fra kl. 19.00 til 22.00. Her vil vi give et glas vin eller en kop kaffe, og en lille mundhapser til lidt hyggeligt musik. Kig endelig forbi!


28. september 2011
 

Så er der nye billeder i billedgalleriet! De er nu indekseret efter kategorier, så det er nemmere at finde lige det du leder efter. Du kan se forandringerne ved at klikke her.


23. september 2011
 
Som noget nyt, har vi tilføjet en gæstebog på siden. Hvis I vil dele jeres oplevelse hos Ungdomsgården med andre besøgende, eller blot vil smide en hilsen, skal i være hjerteligt velkomne til at gøre det her.

22. september 2011
 
Ungdomsgården Grindsted er gået moden efter, og har oprettet en side på Facebook. Så bruger du Facebook, kan du følge os, og få nyheder fra os, serveret direkte på din forside. Besøg vores side ved at klikke her.

21. september 2011
 
Midtjysk Ugeavis kiggede forbi, da vi holdt åbent hus søndag d. 18 september. Det blev til en flot billedeserie, som I kan se ved at klikke her.

19. september 2011
 
Julefrokostmenuen ud af huset for 2011 er kommet online! Se årets menu ved at klikke her.

15. september 2011
 
Menukortet er blevet piftet op med nye retter! For at se det nye menukort, kan du klikke her.

15. september 2011
 
Vi har lavet denne nye underside, hvor du kan holde dig opdateret på, hvad der er sket på Ungdomsgården, siden dit sidste besøg.

Mad i Grindsted, fest, selskabslokaler, festlokaler, mad ud af huset, catering, mindesamvær, mindehøjtidelighed, mødelokaler, kursuslokaler, diner transportable, forsamlingshus, konfirmation, barnedåb, bryllup, fødselsdag, sølvbryllup, guldbryllup, kobberbryllup, rund fødselsdag, reception, julefrokost, generalforsamling i Grindsted